Miquel Pueyo es reuneix amb el col·lectiu Regularización Ya!

Impulsen una Iniciativa Legislativa Popular per aconseguir una regularització extraordinària de les persones estrangeres residents a l’Estat

El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, s’ha reunit avui amb el col·lectiu Regularización Ya! El grup els han presentat la Iniciativa Legislativa Popular que impulsa amb l’objectiu d’aconseguir la regularització extraordinària de les persones estrangeres residents a l’Estat.

A la trobada han assistit Victòria Columba i Viginia Alfonsín – representants del col·lectiu i impulsors de la ILP-; Llibert Reixach, de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris, Lluís Pastells, de la Fundació Arrels Sant Ignasi; Helena Martínez, diputada d’Igualtat, i Montserrat Messeguer, directora dels Serveis Territorials del Departament de Justícia.

Regularización Ya! és un moviment estatal autoconvocat de col·lectius i organitzacions que treballa pels drets de les persones migrants.