L’Escola de Jardineria de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí lliura els diplomes de final de curs

El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’IMO, David Melé, entrega les titulacions als alumnes en un acte en què s’ha escollit al millor jardiner del curs escolar

Els alumnes de l'Escola de Jardineria de l'Institut Municipal d'Ocupació (IMO) Salvador Seguí han clos aquesta setmana el curs escolar. El centre, creat l’any 1988 i del qual en formen part una dotzena de professionals, imparteix una ESO orientada a l’especialitat de jardineria, adaptada i dirigida a nois i noies d’entre 15 i 21 anys amb diversitat funcional i necessitats educatives especials, i un Programa de Formació i Inserció (PFI) adaptat d’auxiliar de vivers i jardins. Finalitzats els continguts teòrics, els estudiants poden fer les seves pràctiques de manteniment al parc de les Basses d’Alpicat per aprendre l’ofici de jardiner.

David Melé ha fet entrega dels diplomes als alumnes, 5 dels quals han assolit la formació de FPI. Durant el mateix l’acte, s’ha premiat al Millor jardiner del curs escolar, un guardó que ha recaigut en l’alumne Yussuf Jamba. També s’ha fet el reconeixement al Millor venedor en el marc del projecte escolar sense ànim de lucre “El Mercadet”, que ha consistit en la venda de plantes cada dijous en una petita botiga ubicada a peu de l’escola.