Agroseguro dona suport a la Fira Agrària de Sant Miquel

Miquel Pueyo agraeix la contribució de l’entitat asseguradora a un esdeveniment, la Fira de Sant Miquel, “que és motor econòmic i plataforma de promoció internacional del nostre territori”

Agroseguro i la Fira de Lleida han renovat avui el conveni de col·laboració en virtut del qual l’entitat d’assegurances dóna suport a la Fira Agrària de Sant Miquel i al saló Eurofruit, manifestació firal que tindran lloc del 29 de setembre al 2 d’octubre d’enguany. L’acord, que suposa la represa de la col·laboració entre ambdues entitats després de dos anys en què no es va signar a causa de la pandèmia, es tradueix en el suport per part d’Agroseguro a diverses activitats de promoció de la fira agrària.

Han signat l’acord Miquel Pueyo, president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida i alcalde de Lleida, i Javier Joana, director territorial d’Agroseguro a Catalunya. Pueyo ha agraït la contribució de l’entitat asseguradora a un esdeveniment, la Fira de Sant Miquel, “que és motor econòmic i plataforma de promoció internacional del nostre territori”. De la seva banda, Joana ha reiterat el compromís que des de 1992 té Agroseguro amb el saló agrari, el més important del seu àmbit dels que se celebren el segon semestre de l’any a l’Estat espanyol.

El conveni signat aquest matí està destinat a donar suport i promocionar el saló Sant Miquel-Eurofruit, d’una banda, i l’àmbit de les assegurances agràries, de l’altra. Les assegurances agràries constitueixen un servei bàsic dins del món agrari i un àmbit estratègic important a la Fira de Sant Miquel. Cal tenir en compte que les assegurances agràries han esdevingut  un instrument fonamental de suport a la rendibilitat del sector, sobretot davant l'aparició cada vegada més freqüent de fenòmens meteorològics adversos.

L’acord reforça l’estratègia de col·laboració de Fira de Lleida amb el sector privat per tal de reforçar la promoció, imatge i projecció exterior dels seus salons.

Agroseguro ofereix cobertura al sector agrari davant els danys causats a les produccions agrícoles i ramaderes per sinistres de diversa naturalesa. Les condicions climàtiques extremes i canviants i els efectes perjudicials que tenen a les collites posen de manifest la conveniència de protegir les explotacions amb una assegurança agrària que permeti fer front a aquestes situacions.