<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37187>>.

El Secà de Sant Pere llueix un nou mural a la façana de les piscines municipals

Aquesta intervenció, que forma part del projecte Lleida Street Art, se suma a la protagonitzada la setmana passada a Magraners

Aquesta intervenció, que forma part del projecte Lleida Street Art, se suma a la protagonitzada la setmana passada a Magraners

El barri del Secà de Sant Pere llueix des d’aquest divendres d’un nou mural artístic a la façana exterior de les piscines municipals. Aquesta iniciativa neix de la Regidoria de Joventut, Festes, Tradicions i Esports de l'Ajuntament de Lleida i se suma a una intervenció similar que es va dura a terme la setmana passada a les piscines municipals de Magraners, dins del projecte Lleida Street Art, inclòs en les activitats d'estiu que ofereix LleidaJove.

La intervenció muralista al secà ha comptat amb la participació de 10 joves, d'entre 13 i 20 anys. El disseny ha estat obra de Carme Maria Martín, més coneguda al món artístic com a @Kammamarlo.
Aquest mural pretén donar una visió fresca i estiuenca, aprofitant l’ocasió per a renovar el mural anterior que ja hi havia, i que s’havia deteriorat amb el pas del temps.
Lleida Street Art és un projecte comunitari que té com a objectiu transformar i millorar l'entorn del barri, decorant la ciutat i donant-li color amb l'ajuda de tots i totes.