<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37212>>.

La Paeria reconeix l’atleta Yolanda Cebrián pel seu rècord mundial

L’alcalde Pueyo ha felicitat l’esportista de l’Aldahra Lleida UA per aquest èxit assolit en el relleu 4x800 en la categoria màster de 45 anys i per la seva trajectòria, havent-se penjat la medall d'or en diverses competicions estatals

L’alcalde Pueyo ha felicitat l’esportista de l’Aldahra Lleida UA per aquest èxit assolit en el relleu 4x800 en la categoria màster de 45 anys i per la seva trajectòria, havent-se penjat la medall d'or en diverses competicions estatals

L’Ajuntament de Lleida ha reconegut l’atleta Yolanda Cebrián, de l’Aldahra Lleida UA (Unió Atlètica), per haver aconseguit el rècord del món com a membre del relleu 4x800 en la categoria màster de 45 anys. El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor d’Esports, Ignasi Amor, ha felicitat Cebrián per aquest èxit assolit a les pistes de Calvià, en què ha rebaixat 18 segons la marca anterior, i per la seva trajectòria esportiva, repleta de podis en diferents campionats.

Pueyo ha destacat els valors de l’esport en el vessant competitiu i, més encara, quan el treball, la constància i el compromís que implica estan allunyats dels focus informatius. L’alcalde ha agraït al president de l’Aldhara Lleida UA, Sebas Vidal, el treball al capdavant del club i també a Jaume Ferret i els membres de l’European Masters Athletics (EMA) la tasca que fan per impulsar aquestes distincions a atletes veterans. Pueyo ha apuntat que les recepcions a la Paeria són actes senzills i simbòlics per demostrar l’estima i el reconeixement de la ciutat a una tasca sacrificada i que exemplifica el mèrit i les virtuts de la família de l’esport.
Cebrián ha agraït la recepció a la Paeria, amb la presència de la seva família, i ha assegurat que assolir aquest èxit ha estat un somni que espera que pugui seguir molts anys més.
En representació de l’EMA, Ferret ha destacat els vincles i la relació social que hi ha en aquest tipus de competicions i el mèrit que té aconseguir aquests resultats amb la dificultat que suposa. Per això, ha afirmat que és molt important la motivació i que aquests com els d’avui dignifiquen l’entitat.
Han estat presents a la recepció de la Paeria els tinents d’alcalde Jordina Freixanet i Paco Cerdà i els regidors Jackson Quiñónez i Maria Antònia Maller, així com familiars de la Yolanda i el president del club Aldhara Lleida UA, Sebas Vidal.

Yolanda Cebrián va endinsar-se en l’atletisme el 2010, encara que abans ja n’havia fet, i està vinculada a l’Aldahara Lleida UA des del 2015. Actualment és record del món en F45 en distància 4x800. En la seva trajectòria ha estat campiona d’Espanya F40 a l’aire lliure en 1.500 a Elx, en pista cobert a Gallur (Madrid) o en 1.500 a Vitòria, on també va fer record en els 4x400. Entre altres, també ha estat or en F45 en pista coberta a Ourense, en 1.500 i en 800 m.