Visita als terrenys del Pla de Vilanoveta on el Grupo Jorge ubicarà un centre logístic

Miquel Pueyo i Toni Postius destaquen la inversió d’aquesta empresa a la ciutat de Lleida, on es generaran uns seixanta llocs de treball

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, han visitat avui amb directius del Grupo Jorge els terrenys del Pla de Vilanoveta on la companyia ubicarà un centre logístic per a la distribució de carn.

Miquel Pueyo i Toni Postius han expressat la seva satisfacció per la implantació d’aquesta empresa a la ciutat, que generarà de l’ordre de seixanta nous llocs de treball i representa una inversió inicial de 10 milions d’euros, xifra que es podria arribar a duplicar.

El grup carni preveu iniciar les obres de construcció del centre logístic el pròxim setembre, unes instal·lacions que ocuparan terrenys llogats a l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif).

Grupo Jorge és la primera empresa de l’Estat en exportació de carn de porcí. La seva producció arriba a més de cent països de tot el món. El nou centre logístic del Pla de Vilanoveta permetrà transportar en tren al port de Barcelona carn congelada destinada a l’exportació i produïda pel Grupo Jorge la seu escorxador de Mollerussa.