Més de 7.300 persones gaudeixen de l’Estiu en Viu 2022

S’ha celebrat del 16 de juny al 31 de juliol amb un ampli ventall de propostes de cultura popular, espectacles d’arts escèniques i músicaEn total hi havia 14 de previstes, tot i que tres es van a ver de suspendre per indisposició d’un component de LleidArt Ensemble i una altra d'Oye Polo i la cancel·lació de la Pedalada de contes al parc de la Mitjana amb Jeep Gasulla per la pluja

Més de 7.300 persones han gaudit de l’Estiu en Viu 2022 que s’ha celebrat a lleida del 16 de juny al 31 de juliol amb un ampli ventall de propostes de cultura popular, espectacles d’arts escèniques i música. En total hi havia 14 de previstes, tot i que 2 es van a ver de suspendre per indisposició d’un component de LleidArt Ensemble i Oye Polo i la cancel·lació de la Pedalada de contes al parc de la Mitjana amb Jeep Gasulla per la pluja.

L’Estiu en viu es va iniciar el passat divendres 17 de juny amb l’espectacle “Urban Passarel·la. Arpa i Dj en directe” a càrrec del discjòquei Víctor Guersana i  Berta Puigdemasa a l’arpa.

Paral·lelament aquell cap de setmana es va dur a terme el Magníficfest by Lleida Music Festival que no està inclòs en aquestes dades d’assistència, ja que era una iniciativa privada que es va incloure dins de la programació de l’Estiu en Viu per ser un festival rellevant per a la ciutat.

També va destacar la XV Festa de la Música es va celebrar el 18 de juny a la plaça Paeria i el 3rd del Ricard Viñes Piano Kids and youth del 30 al 3 de juliol a l’Auditori Municipal Enric Granados.

En l’àmbit de les arts escèniques i circ ha destacat l’espectacle de circ  “Tartana” amb la Cia. Trocos Lucos.

Les activitats tradicionals i de cultura popular també han estat presents durant l’estiu amb la celebració de la Festes Tradicionals de Corpus, l’arribada de la Flama del Canigó i la Festa i Romeria dels Fanalets de Sant Jaume.

A més de, l’Auditori Municipal Enric Granados, la plaça Esteve Cuito del Teatre Municipal de l’Escorxador, l’amfiteatre del Camps Elisis, l’Arboretum i  la plaça Barcelona han estat altres escenaris que acolliran programació de l’Estiu en Viu.

El cartell d’aquesta edició ha estat dissenyat per la Francesca i el Blai de l'estudi creatiu lleidatà CactuSoup.