Animac obre el període d’inscripcions per a les sessions escolars

El termini finalitza el 8 de novembreLes sessions estan dissenyades en tres blocs i estan obertes a totes les escoles de Lleida, prèvia inscripció

La Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, Animac 2023, ha obert el període d’inscripcions per a les sessions escolars de la 27a edició. El termini finalitza el 8 de novembre

Les sessions escolars tenen com a objectiu obrir Animac als centres escolars i promoure el visionat de curts seleccionats per a cada cicle. A més a més, fomentar l’educació en la cultura: la cultura neix en l’educació i afavoreix futurs adults amb vessant crítica i compromís social. La programació de les sessions escolars s'orienta en clau cinematogràfica i artística i presenta un contingut social, educatiu i actual.

Les sessions escolars estan obertes a totes les escoles de la ciutat de Lleida i demarcació, prèvia inscripció.

Les sessions estan dissenyades en tres blocs:
- Alumnes entre 4 i 7 anys (educació infantil i cicle inicial)
- Alumnes entre 8 i 11 anys (cicle mitjà i superior)
- Alumnes majors de 12 anys (educació secundària)

La iniciativa és una de les activitats més estimades de la Mostra i té lloc els dies previs al Festival: del dilluns 20 al 23 de febrer. Un cop més es consoliden les sessions online, perquè totes les escoles interessades puguin gaudir del millor cinema d'animació.

El centre educatiu que estigui interessat es podrà inscriure al següent enllaç: Sessions Escolars 2023 fins el 8 de novembre de 2022. Passada aquesta data no s'acceptaran més sol·licituds.

La darrera edició de la mostra va acollir un total  de 6.300 alumnes de 27 escoles i 14 centres de secundària de Lleida ciutat i província.