<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37317>>.

Comença la inscripció a les Escoles Municipals Específiques

Es pot formalitzar a través del web del Servei d’Esports del 12 al 14 de setembre  La novetat d’enguany és la nova escola Trail Running

Es pot formalitzar a través del web del Servei d’Esports del 12 al 14 de setembre  La novetat d’enguany és la nova escola Trail Running

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida obrirà aquest dilluns, 12 de setembre, el període de preinscripció a les Escoles Municipals Específiques 2022/2023, una iniciativa que té com a objectiu facilitar l’aprenentatge i millora de la tècnica en diverses modalitats esportives, incidint també en la millora de l’estat de forma física i mental del nen o nena.

La iniciativa, que aquest curs presenta com a novetat la nova escola Trail Running, compta generalment amb la col·laboració d’un club de la ciutat que dona suport i continuïtat a les activitats.
Les escoles programades per a aquest curs, que va del 7 d’octubre de 2022 fins al 10 de juny de 2023, són: Atletisme, Gimnàstica artística, Natació, Ciclisme de muntanya “BTT”, Escacs, Escalada, Piragüisme, Tenis, Tir amb arc, Triatló, Pesca, Bàdminton, Skateboarding i la novetat de Trail Running. Les escoles van destinades a nens i nenes d’entre 4 a 16 anys.
El període de preinscripció comença el dilluns, 12 de setembre, i acaba el dimecres, 14. El dia 16 tindrà lloc el sorteig de les places, que es publicarà a la web del Servei d’Esports, on es podrà consultar la llista d’admesos i la matriculació de l’activitat entre el 19 i 21 de setembre.
En aquest tràmit es farà la preinscripció de totes les escoles programades aquest curs. En quines tenen durada tot el curs, es faran dues inscripcions (1r torn al setembre i 2n torn al gener), tenint preferència en el segon torn els nens i nenes que ja estiguin inscrits en el primer.
Es pot fer la inscripció a dues escoles per cada nen/a com a màxim (cal posar-les en ordre de prioritat). El preu del curs és de 39,5 euros.
La inscripció s'ha de fer online a través a través del web: www.esport.paeria.cat.
Qualsevol dubte el podeu consultar en la informació del nostre web: Escoles municipals específiques 2022-2023 o trucant a qualsevol dels nostres telèfons de 8 a 14 h (973 700 607 i 973 700 614).