L’IMO aprova la modificació de la seva plantilla per adequar-la a l’Oferta Pública d’Ocupació

El president de l’Institut Municipal d’Ocupació, David Melé, destaca que és un pas més cap a l’estabilitat laboral dels treballadors

El president de l’Institut Municipal d’Ocupació, David Melé, destaca que és un pas més cap a l’estabilitat laboral dels treballadors

El Consell Rector de l’IMO (Institut Municipal d’Ocupació) ha aprovat avui la proposta de modificació de plantilla de l’ens municipal, per tal de donar compliment a l’Oferta Pública d’Ocupació per a l’estabilitat de l’ocupació temporal.
El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’IMO, David Melé, ha explicat que aquest és un pas més cap a l’estabilitat laboral dels treballadors de l’institut municipal, la qual cosa que repercutirà molt positivament en el servei de la ciutadania, ja que assegura la continuïtat del desenvolupament dels programes ocupacionals.
Actualment, l’IMO té actius una quinzena de programes destinats a la millora de l’ocupabilitat, a més a més dels seus serveis permanent com el Servei d’Intermediació Laboral, el Centre Especial de Treball, l’Escola de Jardineria o la formació a la demanda, entre altres. En la reunió d’avui del Consell Rector, s’ha informat de la presentació de 10 sol·licituds més que s’han fet al SOC i que, si es rep la resolució favorable, es duran a terme durant el que queda de l’any i l’any vinent. També s’ha sol·licitat un programa al Ministerio de Derechos Sociales i Agenda 2030 amb l’objectiu d’elaborar els plans d’implementació de l’Agenda 2030 en l’àmbit local.
El Consell Rector de l’IMO el formen 17 persones, entre les quals hi ha representants dels diferents grups polítics de la Paeria, els dos sindicats majoritaris (UGT i CCOO), i representants de la Junta de Govern i del Comitè d’Empresa. També hi participen la Coell i la Fecom, com dues de les organitzacions empresarials més representatives de Lleida.