<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37366>>.

Miquel Pueyo destaca el paper del Lleida Llista per impulsar l’esport base

Tres jugadors del primer equip porten al club des dels 5 anys

Tres jugadors del primer equip porten al club des dels 5 anys

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el regidor d’Esports, Ignasi Amor, han participat en l’acte que ha organitzat el club Llista Blava per destacar la presència de tres jugadors de la seva base en el primer equip i, d’acord amb això, per subratllar el fruit que s’aconsegueix quan una ciutat inverteix en l’esport base i en instal·lacions esportives.

Els tres jugadors són Sergi Folguera, Jordi Badia i Sergi Duch, que porten en el club des dels cinc anys. A banda de jugar en el primer equip, també són entrenadors de grups de base tant masculins com femenins, amb la qual cosa es reforça encara més aquest retorn positiu.

Com ha fet el president del club, Enric Duch, l’alcalde Pueyo ha destacat la importància de tenir una bona base per potenciar la identificació dels clubs amb la ciutat i ha remarcat l’al·licient de comptar amb una universitat com la UdL perquè els joves, a la vegada, puguin estudiar.

L’acte s’ha realitzat al pavelló Onze de Setembre, una instal·lació esportiva municipal que, com s’ha recalcat, també ha contribuït a l’impuls de la base del Lleida Llista.