Visita a Aspros en el marc del 60 aniversari de l’entitat

Montse Pifarré ha recorregut les instal·lacions de la Fundació

La tinenta d’alcalde Montse Pifarré ha visitat avui les dependències de la Fundació Aspros, coincidint amb els actes commemoratius del 60 aniversari de l’entitat. En aquest sentit, ahir es va celebrar la cursa Aspros i, com a colofó de l’efemèride, la fundació prepara un esdeveniment per a l’11 de novembre, a l’Auditori Enric Granados. Es planteja com un acte obert a la ciutadania per agrair el suport de Lleida a aquesta fundació que és al servei de les persones amb discapacitats i les seves famílies.

Aspros és una entitat sense ànim de lucre que, des del 1962, treballa juntament amb les famílies, les administracions i entitats públiques, per impulsar la inclusió i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, principalment discapacitat Intel·lectual i malaltia mental.

Amb prop de 600 professionals, Aspros desenvolupa un model d’atenció centrada en la persona i en la comunitat a través de serveis i programes per acompanyar i donar suport a les més de 560 persones ateses en el foment de l’autonomia i la igualtat d’oportunitats. Actualment ofereix 22 serveis, entre els qual figuren residències especialitzades, formació, lleure, conciliació familiar, pisos assistits, serveis ocupacionals…. Aquests programes cobreixen des de la infància i fins al final de vida.