<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37396>>.

Lleida presenta la seva oferta turística a Madrid

Participa en el II Travel Meeting Red Ciudades Ave El president de Turisme de Lleida valora molt positivament l’aparador que representa aquesta plataforma pel sector

Participa en el II Travel Meeting Red Ciudades Ave El president de Turisme de Lleida valora molt positivament l’aparador que representa aquesta plataforma pel sector

La Paeria, a través del seu organisme Turisme de Lleida, ha presentat avui al Museu del Ferrocarril de Madrid la seva oferta turística, amb motiu de la celebració del II Travel Meeting Red Ciudades Ave, una trobada de la Xarxa de Ciutats Ave-Associació de destinacions turístiques, que ha organitzat la Confederació Espanyola d'Agències de Viatge i Turisme, la CEAV i RENFE.

Es tracta d’un esdeveniment de presentació i networking per a promocionar l’oferta turística dels 33 membres que formen part de la xarxa de ciutats AVE entre les agències de viatges i els operadors especialitzats amb seu a Madrid.
Una de les activitats que s’han desenvolupat en aquesta trobada ha estat la celebració d’un fòrum de debat que, sota el títol “Gestió de destins turístics, connectivitat i comercialització turística", ha aplegat a les veus autoritzades del sector turístic espanyol.
Per una altra part, també ha tingut lloc un important workshop en el qual han participat més de 90 agents de viatges.
L'associació de destinacions turístiques assisteix a aquesta cita per segona vegada (el primer Travel Meeting va ser l’any 2018). L’organització ha posat un taulell propi a disposició de cada ciutat, perquè un tècnic de la Xarxa pogués difondre la seva proposta turística de conèixer Espanya, aprofitant els avantatges de viatjar en el tren d'alta velocitat espanyola.
El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha valorat molt positivament aquest II Travel Meeting, perquè és un excel·lent aparador per donar a conèixer els nostres tresors patrimonials. Tall de veu P. Cerdà
Des de la Xarxa de Ciutats AVE s'ofereix un servei únic, posant a la disposició dels clients productes i experiències. Espanya compta amb una magnífica xarxa ferroviària, que fan que el tren sigui sens dubte el millor mitjà de transport per moure's per tot el país.
Les 33 ciutats que formen part de la Xarxa i les experiències que s'ofereixen a la destinació són el principal atractiu turístic per fer servir el tren. Ciutats AVE no només ofereix trajectes amb tren, sinó tot el que el tren et permet fer, viatjar de forma ràpida i còmoda, i sostenible conèixer 33 destinacions connectades i viure'ls.
Formen part de Ciutats AVE Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Catalunya i Andalusia, juntament amb les 31 destinacions associades: Albacete, Alacant, Antequera, Barcelona, Calatayud, Castelló, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Elx, Figueres, Granada, Lleó, Lleida, Loja, Madrid, Màlaga, Oriola, Ourense, Palència, Puertollano, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Villanueva de Còrdova, Villena, Zamora i Saragossa. També hi ha adherides les ciutats de Múrcia i Talavera de la Reina.