Reunió de la comissió permanent del Consell de Ciutat

L'alcalde, Miquel Pueyo, ha presidit la trobada, centrada a repassar la tasca de les comissions de treball i la preparació del pròxim plenari.

La comissió permanent del Consell de Ciutat ha celebrat avui una nova reunió presidida pel Paer en Cap, Miquel Pueyo, per fer un repàs del desplegament de les eines de participació ciutadana que es deriven del Consell i les previsions de noves trobades.

L'alcalde ha agraït la feina i la implicació de les persones que participen en les diferents comissions de treball i ha fet una radiografia general de les qüestions que s'hi han tractat.

Pel que fa a la Comissió de Model de Ciutat, es va constituir el passat 14 de setembre, en una reunió en la qual es van tractar els grans projectes de ciutat que estan en marxa, com el polígon de Torreblanca–Quatre Pilans, la nova estació d'autobusos, algunes de les accions vinculades als ajuts Next Generation, o la futura Zona de Baixes Emissions.

També s'ha reunit ja la Comissió de Civisme, Convivència i espai públic, que s'està centrant en l'elaboració del Pla Estratègic de Civisme i el desenvolupament del Pla de Millora de l'Espai Públic.

Quant a la Comissió del nomenclàtor, està treballant en el reglament del procediment per a l'assignació de denominacions de vies urbanes i espais públics del municipi.

Queden pendents les reunions de constitució de la Comissió de Transformació Digital, que centra la seva tasca a promoure la reducció de la bretxa digital, i la Comissió de Reglaments, que tindrà com un dels seus objectius prioritaris l'actualització del reglament de Participació Ciutadana.

Durant la trobada d'avui de la comissió permanent també s'ha treballat en la preparació de la pròxima trobada del plenari del Consell de Ciutat.