Raimat es consolida en el relat de promoció turística de la ciutat de Lleida

Raimat i Turisme de Lleida col·laboraran en la promoció a través de les campanyes i els canals propisEl celler està generant nova oferta amb el projecte Raimat Natura que reforça el posicionament de Lleida com a destinació turística innovadora

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat del tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, i del director dels Cellers de Raimat, Joan Esteve, han presentat un acord de col·laboració per integrar les potencialitats de les finques i activitats de Raimat en el relat de promoció turística de la ciutat de Lleida. Amb aquest acord, la Paeria, a través de Turisme de Lleida, reforça les seves accions de promoció i capta nous recursos.

El Celler de  Raimat és una empresa agroalimentària sostenible amb interès turístic a Lleida. El celler està generant una nova oferta turística amb el projecte Raimat Natura que reforça el posicionament de Lleida com a destinació turística innovadora, amb el consegüent increment en el nombre de visitants i turistes, i impacte en l’activitat econòmica de la ciutat.

En aquests termes, Raimat i Turisme de Lleida es comprometen a col·laborar en la promoció de la ciutat de Lleida a través dels seus canals i campanyes de promoció o altres recursos en els elements de difusió propis. També es promourà l’eina de gestió turística digital de Turisme de Lleida, Turisme 360º, entre els visitants a les vinyes i cellers de Raimat.

Amb aquestes accions, els atractius de Raimat es consoliden i reforcen dins del relat turístic de la ciutat de Lleida i més en els termes d’un nou model de turisme natural, sostenible, saludable i segur. Raimat és un dels ens col·laboradors en el projecte de les noves 26 rutes naturals que ha impulsat Turisme de Lleida i que estan donant a conèixer les 19.000 hectàrees d’Horta de Lleida, les vinyes de Raimat i una trentena d’empreses productores de l’Horta implicades en el projecte. A la tardor, oferirà àpats els caps de setmana a l’Espai Raimat Natura, per combinar natura i gastronomia. Les dates es poden consultar a la web raimat.com. Turisme de Lleida està treballant campanyes de promoció i captació de turisme al mercat belga i al sud de França.

La signatura del conveni ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Raimat, Ainoa Casabon, i la presidenta de l’associació de veïns, Montse Plana, es realitza en el marc del projecte Inno4Agro - Ecosistema innovador per a un sector agroalimentari intel·ligent, amb la responsabilitat  de dur a terme l’operació 5,  que porta per nom Turisme Agrointel·ligent - Cap a un model turístic intel·ligent en el sector agroalimentari.