L’alcalde Pueyo i diversos regidors de la Paeria es posen les botes de futbol per l’Atlètic Lleida Genuine

Les instal·lacions de l’Atlètic Segre han acollit el torneig que ha servit per presentar en societat aquest equip, format per esportistes amb discapacitat intel·lectual dins un projecte inclusiu i integrador

El paer en cap, Miquel Pueyo, i diversos regidors de la Paeria s’han posat les botes de futbol per jugar el torneig “Suem la cansalada per l’Atlètic Lleida Genuine”. La iniciativa s’ha disputat a les instal·lacions de l’Atlètic Segre, al Municipal Ramon Farrús, i ha servit per presentar en societat el nou equip, que s’ha creat enguany i que està format per persones amb discapacitat intel·lectual. L’objectiu és integrar les persones amb discapacitat en l’esport i que, alhora, es gaudeixi d’un espai lúdic, pedagògic i educacional. L’alcalde ha felicitat els organitzadors per la iniciativa i ha desitjat una bona temporada als i les jugadores del nou equip, en el marc d’aquest projecte inclusiu i integrador.
Els tinents d’alcalde Toni Postius i Paco Cerdà, i els regidors David Melé, Ignasi Amor, Joan Queralt i Jackson Quiñónez han format equip amb l’alcalde, juntament amb altres jugadors i jugadores convidades, com Laura Abat del CF Pardinyes.
En aquest torneig, els rols s’han intercanviat i els pares i mares dels equips de la base han sortit al terreny de joc per competir i els més menuts han interpretat el rol d’àrbitres i entrenadors, perquè així puguin empatitzar quan assisteixen al camp.
Atlètic Lleida Genuine
És un projecte esportiu per a persones amb discapacitat intel·lectual impulsat per la Fundació Alex, l’Atlètic Lleida i la Clínica Mi NovAliança. L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir que persones amb diversitat funcional puguin gaudir de l’esport des d’un paper protagonista i en igualtat de condicions. El projecte busca la millora de l’estat de salut d’aquestes persones a través del foment d’hàbits saludables, així com fomentar el progrés en el seu dia a dia amb la creació de rutines, la millora de l’autoestima i la psicomotricitat, etc. Al mateix temps, es potencia la socialització amb els companys i companyes mitjançant el sentiment d’equip i de pertinença a una institució com l’Atlètic Lleida.
L’Atlètic Lleida Genuine vol contribuir a posicionar la ciutat de Lleida com a impulsora de projectes socials d’integració vinculats a l’esport i ampliar l’oferta esportiva per a persones amb capacitats diferents 
Sistema de competició
Hi han participat vuit equips dividits en dos grups de quatre. Cada equip ha jugat tres partits de futbol 8, d’una durada de vint minuts. Els primers de cada grup han jugat la final. Els equip, mixtos, s’han distribuït en dos grups:
Grup A: All Stars, format per autoritats i persones convidades; Dream Team, amb membres de la Fundació Alez i NovAliança; Atlètic Segre i Atlètic Lleida.
Grup B s’han format els equips amb els pares i mares de la base, amb els noms d’Arsenal (infantil), Milan (aleví), Oporto (benjamí) i Borussia (prebenjamí).
Els equips han comptat amb dos o tres esportistes de reforç de l’equip Genuine de l’Atlètic Lleida.