Un showcooking impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria, nou atractiu de la Fira Cervisia Lleida 2022
El reboster del programa Master Chef, Victor Gonzalo, realitzarà un showcooking, divendres vinent, a partir de les 16 h, al menjador del Davall CervisiaLleida, que estrena ubicació a la plaça de La Llotja, començarà la tarda del divendres i s’allargarà tot el cap de setmana
El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha acompanyat el president de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll), Ferran Perdrix, i dels caps de zona de Lleida i màrqueting del grup San Miguel Mahou, Josep Farràs i Josep Ramon Dodas, respectivament, en la presentació de la Fira Cervisia Lleida 2022, que s’inaugurarà el proper divendres, 21 d’octubre, al vespre, i que enguany estrena ubicació a la plaça de La Llotja.
A la novetat de l’espai, s’hi suma que divendres, a partir de les 16 h i al menjador del restaurant Davall de La Llotja, Víctor Gonzalo, reboster de Master Cheff, conduirà un showcooking en el qual elaborarà unes postres de xocolata, fruits secs i diferents tipologies de cervesa de les terres de Lleida, tot ell maridat amb cervesa.
Aquesta iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida s’emmarca en la diferent tipologia de les Jornades Empresarials, que es van realitzant trimestralment. També s’ha de llegir en clau de presentar una realitat emprenedora a través del cas i la passió de Víctor Gonzalo, que ha culminat amb un èxit aclaparador i amb un posicionament reconegut, el qual actualment creix mentre inverteix en un nou obrador per a la distribució al major en l’àmbit nacional.
En aquesta edició, Cervisia Lleida 2022 ocuparà el lateral esquerre de la Llotja, davant el riu. En aquest entorn, s’habilitarà l’escenari per les actuacions en directe. Es disposarà d’una única barra des de la qual, segons horaris, se serviran tapes diferents i tota la varietat de cerveses San Miguel.
L'àrea de degustació reuneix una trentena de cerveses elaborades o distribuïdes pel grup Mahou-San Miguel d'arreu del món (15 de barril i 15 amb ampolla), com ara les San Miguel Magna, Radler o Selecta; les Mahou 5 Estrellas, Barrica Original, Barrica Bourbon, Dunkel o Mixta; les Alhambra 1925, Porter, Roja, Ron Granadino o Singular; les AB InBev Corona Hoogarden, Franziskaner, Leffe Rouge, Spaten o Stella Artois; les Craft (artesanes) All Day, Naturplis o Petricor; o les IPA (India pale ale) Yakima Valley, Mahou IPA i Alhambra Citra; entre altres, a més de les especialitats sense gluten o sense alcohol.
L'oferta gastronòmica reuneix deu de les creacions de la VI Ruta de la Tapa San Miguel de Lleida, així com les elaboracions amb productes de proximitat de Bo de Shalom (Fundació Privada Ilersis), que van des del Pullpork amb salsa barbacoa o el Burger de vedella, als tradicionals entrepans de Frankfurt i Bikini o les clàssiques Patates braves.
Els tiquets de les consumicions es poden adquirir a la taquilla de Cervisia Lleida:
2 tiquets: 3€
5 tiquets: 7€
10 tiquets: 12€
Les persones que hi assisteixen vestides com a collistes de l’Aplec, tindran un preu de 10 euros, cada 12 tiquets.
Cervisia Lleida 2022 també estarà amenitzada per concerts gratuïts, amb sis formacions locals, des de divendres al vespre fins al diumenge a la tarda, i es preveu una àrea infantil habilitat a la zona.
El detall de tot el programa en aquest enllaç.