Reunió informativa sobre la tramitació del Pla Director de Torreblanca-Quatre Pilans, dimarts 25

La trobada serà oberta a tothom i s’hi convocarà a representants veïnals, dels empresaris i altres col·lectius de la ciutat

La trobada serà oberta a tothom i s’hi convocarà a representants veïnals, dels empresaris i altres col·lectius de la ciutat

L’Ajuntament de Lleida celebrarà el pròxim dimarts 25 d’octubre una sessió informativa oberta a tota la ciutadania per tal d’informar sobre la situació del Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica que regula el projecte del polígon de Torreblanca-Quatre Pilans.

La trobada, que s’emmarca dins el procés de participació ciutadana en torn aquest projecte de desenvolupament de sòl industrial, tindrà lloc a la sala Alfred Perenya a les 18.30 hores. A la sessió s’hi convidarà als membres de la Federació d’Associació de Veïns de Lleida (FAVLL) i altres representants veïnals, així com a patronals empresarials i altres col·lectius de la ciutat, amb l’objectiu d’explicar en detall el projecte i el seu estat de tramitació i esvair possibles dubtes.

A més, està prevista una altra sessió de treball que tindrà lloc a la Cambra de Comerç el pròxim 2 de novembre, atenent la petició que va fer en el passat ple el president de la Cambra, Jaume Saltó, de convocar una reunió per tal de poder debatre sobre la qüestió amb els grups municipals.

Cal recordar que fins al pròxim 7 de novembre roman obert el període d’informació pública, per tal que totes les persones interessades puguin formular les al·legacions que desitgin al document, que tramita la Generalitat.