<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37502>>.

Taller per promoure els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) al teixit empresarial de Lleida

La jornada s’orienta a difondre i sensibilitzar les empreses envers els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 i donar a conèixer diferents experiències empresarials en diversos ODS

La jornada s’orienta a difondre i sensibilitzar les empreses envers els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 i donar a conèixer diferents experiències empresarials en diversos ODS

La sala Paulo Freire ha acollit el taller “Com alinear els ODS a l’estratègia de l’empresa” per donar a conèixer i sensibilitzar les empreses envers els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 i compartir experiències empresarials en diversos ODS.

El taller, organitzat per l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí, s’ha adreçat especialment a persones responsables de Recursos Humans i de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i a professionals que s’encarreguen de l’estratègia, l’RSC, els ODS o la sostenibilitat a les seves organitzacions.

La jornada ha comptat amb la participació del regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’IMO, David Melé, que ha donat la benvinguda a la jornada i ha destacat la tasca que du a terme l’IMO i el Servei d’acompanyament a les empreses de Lleida per a la sostenibilitat, innovació i ODS 2030 amb l’objectiu de promoure la sostenibilitat en les organitzacions.

El programa de la jornada ha inclòs la conferència “Claus per integrar l'Agenda 2030 i els ODS en l'estratègia empresarial”, a càrrec de Miguel Luís Lapeña, autor del llibre “Agenda 2030. El Gran Desafiament del Desenvolupament Sostenible”. A més, ha tingut lloc l’aparador d’experiències empresarials “Com integrar els ODS a l’empresa”, dinamitzada per Viviana Gracià, tècnica del Servei d’acompanyament, i a càrrec de Maria Llop, directora de Persones, Qualitat i Sostenibilitat de Fruits de Ponent; Miriam Porres, directora de Responsabilitat Social Corporativa i Compliment de Sorigué i Dolors Rallo, directora de Recursos Humans de Biovert.

L’acte ha conclòs amb la intervenció de Genoveva Suay Victoria, responsable del Servei d'Intermediació Laboral de l'IMO.