Joaquim Nadal presenta a la Paeria el seu llibre “Noms d’una vida”

El volum completa una trilogia de perfils biogràfics i està dedicat a persones que l’han marcat en la seva trajectòria

El Saló de Sessions ha acollit aquesta tarda la presentació a Lleida del nou llibre de Joaquim Nadal, titulat “Noms d’una vida”. L’historiador, escriptor i polític, que des de fa dues setmanes ocupa el càrrec de conseller de Recerca i Universitats, ha estat acompanyat en l’acte pel Paer en Cap, Miquel Pueyo, l’editora, Eulàlia Pagès, l’escriptor Josep Vallverdú i la prologuista del llibre, Carme Vidal.

El volum, editat per Pagès Editors, completa la trilogia de perfils biogràfics de l’autor –junt amb Vides amb nom (CCG Edicions, 2005) i Noves vides amb nom (Cubet Edicions, 2011)– i se centra a descriure persones que l’han marcat i que han excel·lit pels seus valors, treball i dedicació a la comunitat. En total, dedica 76 articles a 67 protagonistes directament o indirectament lligats a la seva vida des del punt de vista personal o intel·lectual.

L’acte també ha comptat amb la participació del tinent d’alcalde Jordina Freixanet i Montse Pifarré i dels regidors Jaume Rutllant, Mariama Sall i Maria Antònia Maller.