Trobada anual de la petita i mitjana empresa de Lleida a la Llotja

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha participat en la cloenda de la jornada Lleida Empresa, on s’han comentat les incerteses i canvis del context actual, s’han exposat casos d’èxit i s’han compartit experiències que poden enfortir el teixit empresarial del territori

Les petites i mitjanes empreses de Lleida s’han donat cita avui a la Llotja en la trobada anual Lleida Empresa 2022, que enguany arriba a la cinquena edició i que organitza Pimec Lleida. La jornada es presenta com a un espai de referència del món econòmic i empresarial per al teixit empresarial petit i mitjà i per a les persones autònomes del territori. El paer en cap, Miquel Pueyo, ha participat en l’acte de cloenda i ha afirmat que aquets fòrums són necessaris per analitzar i avaluar les incerteses i canvis del context actual i per poder establir noves estratègies de futur per afrontar els nous reptes. Pueyo ha aprofitat per exposar les oportunitats que suposarà el nou polígon industrial de Torreblanca-Quatre Pilans, “la major aposta pel creixement econòmic de la ciutat en molts anys”, ha dit.

L’alcalde Pueyo ha clos la trobada amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, i el president de Pimec, Antoni Cañete. 
El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha participat en l’obertura de la jornada, amb el president de PIMEC Lleida, Jesús Torrelles, i el conseller territorial de la Fundació PIMEC, Xavier Caufapé.
En aquesta edició, l’eix temàtic s’ha centrat en les oportunitats que sorgeixen de les èpoques d’inestabilitat i canvi per afrontar els contratemps i les crisis en positiu, treure’n partit i sortir-ne més forts com a empresa. En el decurs de la jornada, s’han donat a conèixer casos d’èxit d’empreses del territori amb una taula de debat protagonitzada pel fundador i CEO d'Ingroup, Joan Folguera; la CEO del Grup Macao, Sandra Sabaté, i el director general d'Unipreus, Jordi Querol.