<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/3756>>.

Constituïda la Comissió de seguiment de l'Acord Estratègic a Lleida

El Govern de la Generalitat i les organitzacions sindicals i empresarials impulsen aquest pacte per transformar el model econòmic català.

El Govern de la Generalitat i les organitzacions sindicals i empresarials impulsen aquest pacte per transformar el model econòmic català.

La Comissió de seguiment de l'Acord Estratègic s'ha constuït avui a Lleida amb l'objectiu d'avaluar l'impacte a Lleida de les mesures que proposa aquest pacte impulsat per la Generalitat, juntament amb les organitzacions sindicals i empresarials. L'alcalde Àngel Ros forma part d'aquesta comissió que s'encarregarà d'impulsar el coneixement l'Acord a més de recollir informació i suggeriments per fer realitat les propostes. L'Acord Estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l'ocupació i la competitivitat de l'economia catalana planteja un conjunt de mesures específiques i reformes a fons que pretén transformar de manera progressiva el model econòmic català i orientar-lo cap a les noves realitats i exigències pròpies d'una economia cada cop més generalitzada. La reunió per constituir la Comissió territorial d'informació es va celebrar a la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida, presidida pel delegat Jaume Gilabert.