Una mirada surrealista al futur amb Íntims Produccions aquest dijous a l’Escorxador

Tornen els Excorxadijous amb “Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs...”

Aquest dijous, a les 21 hores, el Teatre Municipal de l’Escorxador acull, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, una nova proposta a càrrec d’Ínstims Produccions amb “Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs...” amb què proposen una mirada surrealista al futur.

Tornen els Escorxadijous amb aquest espectacle en què es fan servir llums estroboscòpiques i que planteja al públic la següent pregunta: Quin futur ens espera?

“Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs...” vol ser una peça on discutir. Un ambient des d'on parlar a crits de la conveniència, la necessitat i el ferm compromís polític vers la desaparició completa de les persones.

Un gemec col·lectiu obscenament col·lectiu, que prega a les divinitats existents que tot ens vagi tan malament com pugui. Que aquests moments finals de decadència miserable en aquest món siguin tan cruents com sigui possible, esperant així purgar-nos una mica de totes les nostres falles, fins i tot de les que ni tan sols ens en podem responsabilitzar.

Les entrades (10 € general / 9 € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.