Visita a l’empresa Motor Tàrrega Trucks que ven el 2% dels camions que es venen a l’estat espanyol

Lleida és la zona amb major concentració de flotes de transport de Catalunya, fins al punt que dobla la província de Barcelona

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha visitat avui les instal·lacions de l’empresa Motor Tàrrega Trucks de la mà del seus director general i conseller delegat, Xavi Esteve i Toni Esteve, respectivament. La visita, que s’emmarca en el seguit de contactes que s'estan fent amb les empreses de diferents dimensions i sectors de la ciutat de Lleida, ha permès posar a disposició d’aquesta empresa els avantatges del servei "Hola, empresa" de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria.

Motor Tàrrega Trucks és una empresa d’arrel familiar que va viure diferents expansions a partir de l’any 2013 amb noves seccions de lloguer, agrotec i construtec. Actualment, l’empresa, ubicada al polígon El Segre, compta amb 8 concessionaris, 3 serveis oficials, té 250 treballadors, ven el 2% dels camions que es venen a tot l’estat espanyol i en repara 2 de cada 5, també a nivell estatal. L’empresa, que té a Tàrrega el taller industrial més gran d’Espanya, encara ara nous reptes amb el canvi d’ubicació que es consolidarà al terme de Lleida, les noves flotes de camions elèctrics o el canvi de paradigma del sector i del futur d’aquesta tipologia de concessionaris.
En el decurs de la reunió, s’ha posat de manifest que Lleida és la zona amb major concentració de flotes de transport de Catalunya, fins al punt que dobla la província de Barcelona.