Turisme de Lleida col·laborarà amb la 32ena edició del Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí 2023
Aquest concurs obre les portes als professionals de la cuina dels establiments d’hostaleria de la província de Lleida menors de 29 anysEl concurs es celebrarà al març i reconeixerà el Cuiner o la Cuinera Jove 2023
Aquest concurs obre les portes als professionals de la cuina dels establiments d’hostaleria de la província de Lleida menors de 29 anysEl concurs es celebrarà al març i reconeixerà el Cuiner o la Cuinera Jove 2023
El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà i el gerent i la responsable de relacions externes de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona i Marga Juanós, han concretat avui el marc de col·laboració entre l’ens de promoció turística i la pròxima edició del Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí, que arriba a la seva trenta-dosena edició.
Aquest concurs, de llarga tradició i prestigi, està adreçat als professionals de la cuina dels establiments d’hostaleria de la província de Lleida que no hagin complert els 29 anys d’edat abans de la celebració del concurs, el 6 de març vinent. Aquell dia es convocarà tots els participants inscrits al concurs, que tindrà lloc a l’Escola d’Hoteleria i, al vespre, al Palau de Congressos de la Llotja, on es farà un sopar de lliurament de premis i es triarà al Cuiner o la Cuinera Jove 2023.
Per trenta-dosè any consecutiu, el Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí posa a prova l’enginy dels nous talents de la cuina de les comarques de Lleida a partir d’una cistella de productes que es lliura als participants el mateix dia del concurs. Entre ells hi ha uns productes estrella que han d’utilitzar, un per a fer un plat i l’altre per als postres.
Els guanyadors de les darreres quatre edicions d’aquests premis han estat les joves cuineres Maria Claverol de Cambrils i Isabel Sitges de Cervera, i els joves cuiners Àngel Esteve de Lleida i Genís Costa de Tàrrega.