<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37598>>.

30 aniversari de Fòrum Empresa a Lleida

Pueyo: “Aquests 30 anys, són la mostra de la consolidació de Fòrum Empresa i també de la seva imbricació amb la ciutat i la societat de Lleida” En el decurs que l’acte, s’ha presentat l’actualització de l’estudi “La transformació econòmica de Lleida – Realitats i perspectives de futur 2019-2022”

Pueyo: “Aquests 30 anys, són la mostra de la consolidació de Fòrum Empresa i també de la seva imbricació amb la ciutat i la societat de Lleida” En el decurs que l’acte, s’ha presentat l’actualització de l’estudi “La transformació econòmica de Lleida – Realitats i perspectives de futur 2019-2022”

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha participat avui en l’acte central del 30è aniversari de l’entitat Fòrum Empresa amb seu a Lleida.

En el decurs que l’acte, que ha congregat un centenar de persones vinculades amb el recorregut d’aquest ens de formació i divulgació econòmica, s’ha presentat l’actualització de l’estudi “La transformació econòmica de Lleida – Realitats i perspectives de futur 2019-2022”, que han realitzat els professors Andrei Boar i Oriol Montanyà, sota la direcció del catedràtic Oriol Amat. Aquesta actualització recupera un document de referència sobre la situació socioeconòmica de Lleida i les seves comarques.
En el seu parlament, l’alcalde Miquel Pueyo ha volgut subratllar que “aquests 30 anys són la mostra de la consolidació de Fòrum Empresa i també de la seva imbricació amb la ciutat i la societat de Lleida, no només en termes econòmics”. A més, ha felicitat l’entitat per la presentació de l’estudi actualitat d’Oriol Amat, que esdevé una eina de referència per al sector econòmic i empresarial de les comarques de Lleida.
Pueyo no ha amagat que es tracta d’un “estudi que interpel·la les administracions com a principals agents transformadors i ens posa deures, perquè les institucions al costat del teixit empresarial tenim el deure de conèixer i gestionar les amenaces, les debilitats, les fortaleses i les oportunitats”. L’alcalde ha afirmat que “No perdem de vista que en cadascun d’aquests segments, si en fem una lectura adequada, hi ha noves oportunitats que hem d’explorar i optimitzar”.
A l’acte, que ha comptat amb la presència dels socis fundadors de Fòrum, Jordi Carbonell i Fèlix González, també hi ha participat el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica que ha optat per a fer un repàs personal de la trajectòria de Fòrum Empresa, a través de l’anecdotari i la relació amb les diferents persones que han liderat Fòrum al llarg dels anys.
Fòrum Empresa va néixer el 1991 amb voluntat de servei al món professional i empresarial des d’un grup d'empresaris que es van plantejar omplir els buits que trobaven en el desenvolupament de les seves activitats professionals en una Lleida, allunyada de les centralitats econòmiques del país. L’objectiu d’aquest ens és la formació i la informació al món econòmic i directiu.