“La Pastoral” de Beethoven, amb Nadège Rochat i la Franz Schubert Filharmonia

Aquest dissabte, 12 de novembre, a les 20 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida Comptarà amb la direcció de luxe de Thomas Rösner, director titular de la Beethoven Philharmonie de Viena

Aquest dissabte, 12 de novembre, a les 20 hores, l’Auditori Municipal Enric Granados acull, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, el concert “La Pastoral” de Beethoven a càrrec de Nadège Rochat i la Franz Schubert Filharmonia.

Aquest concert comptarà amb la direcció de luxe de Thomas Rösner, director titular de la Beethoven Philharmonie de Viena, gran expert en l’obra del geni de Bonn i que oferirà un programa ple de llum i color.

Amb la natura en el seu màxim esplendor com a protagonista d’aquest concert, el públic s’aproparà a l’essència del classicisme vienès. A més, en aquest concert debutarà la jove violoncel·lista suissa Nadège Rochat.

Programa:

Obertura de les Hèbrides, op. 26                              F. Mendelssohn

Concert per a violoncel i orquestra núm. 1            J. Haydn

Simfonia núm. 6, op. 68 ‘Pastoral’                          L. van Beethoven

Les entrades (30 € general / 27 € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

Thomas Rösner

El vienès Thomas Rösner va dirigir el seu primer concert orquestral a l’edat de catorze anys. Va ser una invitació de Fabio Luisi amb l’Orchestre de Suisse Romande que va marcar l’inici de la seva carrera internacional.   Gaudeix de gran èxit a l’òpera i com a director convidat del repertori clàssic i romàntic vienès i alemany. Entre els més importants figuren Cosi fan tutte al Teatre de la Monnaie de Brussel·les amb Michael Haneke, Die Zauberflöte amb Robert Lepage al Festival d’Òpera del Quebec, Le nozze di Figaro a Glyndebourne, Fidelio a l’Opernhaus Zürich, Fledermaus a la Semperoper de Dresden, Stuttgart, Houston Grand Opera o Ginebra i Die Königskinder a la Semperoper Dresden i la Bayerische Staatsoper a Mònaco.  Va ser director associat de l’Orquestra Nacional de Bordeus, director musical de l’Orquestra Simfònica Bienne a Suïssa, del Festival Operklosterneuburg a Àustria i és director artístic de la Beethoven Philharmonie a Viena.

3a conferència del cicle “Parlem de música: una eina per anar de concert”

Aquest dijous, 10 de novembre, a les 19 h, la Sala 2 de l'Auditori acollirà la 3a conferència del cicle que organitza la Biblioteca-Fonoteca de l'Auditori Enric Granados “Parlem de música: una eina per anar de concert”.

En aquesta ocasió serà el polifacètic músic David Esterri qui ajudarà els i les assistents a la xerrada a comprendre millor la 6a Simfonia de Beethoven amb la conferència “La Pastoral, un precursor del poema simfònic”.

L’entrada és lliure i gratuïta

La propera conferència serà el dijous 15 de desembre amb l’aproximació a les cantates de Bach i Händel de la mà de la Dolors Ricart.