<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37630>>.

Reunió del Consell de Zona de 12 al centre cívic de Magraners

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, va presidir la trobada, amb el regidor de barri, Paco Cerdà, i la regidora de Participació, Marta Gispert, en la qual es van repassar les actuacions del Pla de Millora de l’Espai Públic al barri

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, va presidir la trobada, amb el regidor de barri, Paco Cerdà, i la regidora de Participació, Marta Gispert, en la qual es van repassar les actuacions del Pla de Millora de l’Espai Públic al barri

El centre cívic de Magraners va acollir ahir al vespre l’Assemblea Plenària ordinària del Consell de la Zona 12, corresponent al barri de Magraners i entorns, presidida pel Paer en Cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor de barri, el tinent d’alcalde Paco Cerdà, i la regidora de l’àrea de Participació, Marta Gispert.

Durant la sessió es va fer un repàs de les actuacions del Pla de Millora de l’Espai Públic corresponents a la zona 12. En aquesta àrea s’han identificat un total de 41 espais d’actuació amb mancances de neteja o jardineria on cal actuar. Corresponen a 14 solars de titularitat privada, 9 voreres, 6 solars de titularitat pública, 4 illes de contenidors, 2 zones de parc i altres (6). De les 67 mesures a aplicar en aquests indrets, fins ara se n’han executat 24 i n’hi ha 8 més en execució, dues han estat desestimades i n’hi ha 33 més de pendents.

Al consell s'hi van tractar també altres qüestions d’interès per al barri, com la petició d’instal·lar un espai de memòria sobre la lluita del barri per aconseguir l’arribada de l’aigua potable. La proposta és arranjar pel que fa a la jardineria l’espai situat a la confluència dels carrers Granada i Serrania de Ronda, on estava situat l’antic dipòsit d’aigua i pintar la façana amb un mural fet de forma participativa i comunitària.

A més, es va informar el veïnat de les millores al centre cívic i de la dotació d’un dels nous altaveus portàtils sense fils amb el qual s'equiparà la sales d’actes. Totes les entitats que ho desitgin podran reservar també aquest material en el moment que demanen la reserva de la sala d’actes, a través del mateix tràmit de sol·licitud telemàtica.

També es va comptar amb la participació de Jordi Castany, membre del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya i el coordinador de les xerrades de prevenció d’incendis a les llars.