La Paeria suma esforços amb el Fòrum Secore per a impulsar el territori de Lleida

L'alcalde, Miquel Pueyo, i el tinent d'alcalde Paco Cerdà han mantingut una trobada amb representants de les diferents entitats que el conformen i han valorat molt positivament aquest "espai de participació i diàleg a partir de la suma dels agents socials, econòmics i institucionals"

El paer en cap, Miquel Pueyo, i el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, han mantingut avui una reunió de treball amb els representants del Fòrum Secore, un nou espai de col·laboració institucional impulsat per les principals organitzacions econòmiques i socials, per tal de sumar esforços per impulsar el territori de Lleida.

La trobada ha comptat amb la participació de Cristina Rodríguez en nom de CCOO, Ramon Moreno d'UGT, Manel Llaràs, com a vicepresident de la Cambra de Comerç, Rafael Oncins, en representació de la FECOM, Jesús Torrelles, de PIMEC Lleida i Esther Pagano, per part de la COELL.

L'alcalde ha valorat positivament el Fòrum com "un espai de participació i diàleg a partir de la suma dels agents socials, econòmics i institucionals per a pensar en el territori, amb empenta i sense victimismes".

Els participants en la reunió han compartit l'estratègia de definició del territori a partir de la tríada "Agro Bio Tech" i en treballar per a potenciar cadascun d'aquests components. Una altra de les qüestions que s'han destacat com una de les qüestions a afrontar, a partir del treball de la Cambra de Comerç, és el problema que suposa la fuga d'empreses i de talent a altres territoris, per diversos motius.