<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37663>>.

La Llotja de Lleida acull la fira professional Horeca Borràs

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha presidit la inauguració

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha presidit la inauguració

La Sala Martina Castells de la Llotja de Lleida acull els dies 15 i 16 de novembre la Fira professional Horeca Borràs que aquest dimarts ha inaugurat l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.

L’empresa lleidatana Grup Borràs ha impulsat aquest certamen orientat al seu sector de negoci, l'Horeca (hostaleria, restauració i càtering), que implica tots els productes alimentaris que es consumeixen en establiments d'aquest àmbit. L'objectiu de l'esdeveniment és que els clients del món de l’hostaleria del Grup Borràs puguin degustar i descobrir nous productes alimentaris i referències per incorporar-los a les seves cartes, uns articles presentats a la fira pels partners de més valor d'aquesta empresa.

El paer en cap ha elogiat la trajectòria de la firma lleidatana que suma 75 anys d’història des dels seus inicis, el 1948, com a fàbrica de gel al carrer Comerç de Lleida, impulsada per Bonaventura Borràs. Miquel Pueyo ha destacat l’empenta de l’empresa per impulsar aquesta fira i pel procés de renovació tecnològica que està impulsant, el qual preveu la incorporació de la venda on-line.

A l’acte han assistit, entre altres, el director comercial del Grup Borràs, Oriol Borràs; el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert; el subdelegat del Govern, José Crespín; el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, i les regidores i regidors Toni Postius, Ignasi Amor, David Melé, Fèlix Larrosa, Carme Valls, Xavier Palau, Sergio González i Ángeles Ribes.