Teatrada en el 41è aniversari de l’Aula

Espectacle familiar “Una carretada de contes”, amb La Guilla Teatre, i improvisació de Xerraires, a la sala 2 del Teatre Municipal de l’Escorxador

L’Aula Municipal de Teatre de Lleida ha organitzat una Teatrada per celebrar el 41 aniversari de la seva posada en marxa. La sala 2 del Teatre Municipal de l’Escorxador ha acollit aquesta festa que ha inclòs l'espectacle familiar “Una Carretada de Contes”, de la companyia La Guilla Teatre, a la qual ha seguit un berenar popular. L’espectacle s’havia anunciat a la plaça, però s’ha traslladat a la sala per la incertesa meteorològica.

La commemoració ha seguit “Xerraires”, un espectacle d'improvisació a càrrec de Lluís Graells i Gabriel Solans, adreçat a joves i adults.

La il·lustració i el cartell de la Teatrada 2022 són obra de Maria Torres Bergadà, alumna en pràctiques de l’Aula del Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives de la Universitat de Lleida. Les activitats de l’Aula es van iniciar el 17 de novembre de 1981, amb 35 alumnes que van rebre les primeres classes al Mercat de Santa Teresa.