<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37693>>.

13 projectes finalistes opten als Premis Lleida Talent Emprenedor 2022

Aquest any s’ha rebut la xifra rècord de 33 projectes provinents de 13 centres educatiusAlumnat d’Ilerna i de l’Escola del Treball de Lleida col·laboraran en l’organització de l’acte i en la seva dinamització a través de les xarxes socials

Aquest any s’ha rebut la xifra rècord de 33 projectes provinents de 13 centres educatiusAlumnat d’Ilerna i de l’Escola del Treball de Lleida col·laboraran en l’organització de l’acte i en la seva dinamització a través de les xarxes socials

Un total de 13 projectes finalistes opten als Premis Lleida Talent Emprenedor 2022 que impulsa la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida. Aquest any, la convocatòria ha aconseguit aixecar la xifra rècord de 33 projectes presentats per 13 centres educatius que han concorregut a l’actual edició, 2022.

Els premis Lleida Talent Emprenedor, que assoleixen enguany una xifra rècord de candidatures, es convoquen des de l’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria, amb la col·laboració dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida de la Generalitat de Catalunya i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. L’acte de lliurament de la 9a edició dels premis es farà dimecres, dia 23 de novembre, al Palau de Congressos, La Llotja.

També com a particularitat de l’actual edició, es comptarà amb la participació dels i de les alumnes d’Ilerna que col·laboraran en l’organització de l’acte i també de l’alumnat del cicle de màrqueting i comunicació de l’Escola del Treball de Lleida que s’encarregaran de la dinamització de l’acte de lliurament a través de les xarxes socials.
L’objectiu dels Premis Lleida Talent Emprenedor és incentivar la presentació d’idees i pràctiques emprenedores que ajudin a fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat que cursa estudis d’educació infantil i primària, ESO, batxillerat, estudis preprofessionalitzadors i cicles formatius de grau mitjà o superior de la demarcació de Lleida.

Són premis que es destinen a tots els centres, públics i privats i al seu alumnat que hagi desenvolupat programes educatius que promoguin l’esperit emprenedor i contribueixin a millorar la formació en l’àmbit de la creació d’empreses.

Els projectes que es presenten en aquesta edició són els que s’han treballat als centres durant el curs 2021-2022 i es reparteixen en 6 categories:

• Infantil i Primària
• ESO
• Batxillerat
• Estudis preprofessionalitzadors
• Cicles Formatius de Grau Mitjà
• Cicles Formatius de Grau Superior

Els Premis Lleida Talent Emprenedor permeten guanyar una quantitat econòmica que es lliurarà a favor del centre o alumnat guanyador. A més, els projectes guanyadors en les categories de cicles formatius de grau mitjà i superior tindran dret a participar en la final catalana convocada pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.