<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37791>>.

Dinar de Nadal a la Llar municipal de la Bordeta

La regidora Mariama Sall saluda els socis i sòcies que poden recuperar la festa després de dos anys de restriccions per la pandèmia

La regidora Mariama Sall saluda els socis i sòcies que poden recuperar la festa després de dos anys de restriccions per la pandèmia

El Centre Sènior de la Bordeta ha celebrat avui el Nadal amb un dinar de germanor que ha aplegat unes 130 persones. La regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, que també ho és del barri, Mariama Sall, ha acompanyat els socis de l’entitat, que s’han retrobat a l’estatge social després de dos anys de no poder celebrar la festa per les restriccions de la pandèmia.
La regidora Sall ha assenyalat la vitalitat del col·lectiu de la gent gran que participa en el conjunt de propostes que cada any programa la Paeria per aquest col·lectiu. A la Bordeta, des del novembre de l’any passat, quan es va poder reobrir la llar municipal, es fan diverses activitats, com gimnàstica, tai txí, mentre se’n programen de noves per poder retornar a la normalitat d’abans de la Covid.
La Llar de la Bordeta està presidida per Joan Farré i compta amb uns 900 socis. Creada el 1982, va estrenar l’ampliació de les instal·lacions de l’entitat l’any 2010. És una de les llars de la Paeria incloses en el conveni de col·laboració amb la Fundació La Caixa.