<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37795>>.

“El Testament” de Zum-Zum Teatre exhaureix entrades i obre una nova sessió

Per al 23 de desembre a les 22.00 hores

Per al 23 de desembre a les 22.00 hores

Les entrades per a l’espectacle “El Testament” de Zum-Zum Teatre programat al Teatre Municipal de l’Escorxador, per als dies 22 i 23 de desembre, a les 20.00 hores, s’han exhaurit, per la qual cosa des de LaTemporada Lleida s’ha programat una nova sessió per al 23 de desembre, a les 22.00 hores.

Les entrades per a aquesta nova sessió es posaran a la venda aquest dimarts al web de LaTemporada Lleida i també es podran comprar a les taquilles de l’Escorxador i l’Auditori.

Ramon Molins protagonitza aquest espectacle que compta amb la direcció i dramatúrgia del propi Molins, Izaskun Fernàndez, Julian Sáenz López i Jokin Oregui i amb el comissariat escènic de Margarida Troguet. L’espai escènic ha estat dissenya per La Baldufa, Joan Pena i Carles Pijoan.

Sinopsi

Queden convocats per a l’obertura d'aquest peculiar testament en vida i vital, de records, arrels i identitats universals. Camp, barri i mapa del tresor. Un home que adora els musicals i canta desafinat amb un ull de vidre. Compromís per la senzillesa i per la veritat, la veritat de la bona, la veritat del teatre. Qui vulgui heretar que salvi el món.