Fruinària, un espai on conèixer i gaudir de tota l'oferta gastronòmica de la cuina de la fruita de Lleida
El certamen se celebrarà del 16 al 18 de juny al recinte Fira de Lleida
Fruinària, el 1er Saló de la Cuina de la Fruita de Lleida, que se celebrarà del 16 al 18 de juny de 2006 al recinte Fira de Lleida serà un esdeveniment singular, no només per les activitats que s’hi portaran a terme sinó pel disseny dels diferents espais que el configuren.
Al Saló, dirigit al públic en general, es podrà gaudir de demostracions de cuina de la fruita en directe realitzades per prestigiosos cuiners, tastos guiats de fruita de Lleida, de vins, olis i d’altres productes agroalimentaris elaborats a les terres lleidatanes. Per als més petits hi haurà regals, sorpreses, jocs i activitats d’animació, mentre que els més grans podran degustar tastets de cuina, adquirir productes complementaris elaborats amb fruita, o assistir a conferències.
Alguns dels principals punts d’atracció de Fruinària serà el I Premi de Cuina de la Fruita de Lleida, les demostracions del televisiu cuiner Isma Prados, les exhibicions d’escultura amb fruites i vegetals, les conferències del perfumista Jimmy Bood, o la representació de El Doctor Fruita, pels més petits, entre moltes d’altres.
El saló se celebrarà al Pavelló número 4 de Fira de Lleida, ocupant un espai d’uns 3.000 m2. S’obrirà el dijous 15 de juny, amb un sopar d’inauguració. Del divendres 16 al diumenge 18 s’obrirà al públic general en horari de 12.00 a 22.00 h els dos primers dies i de 12.00 a 21.00 h el diumenge.