Innovadors i originals productes a Fruinària

En el saló es podrà comprar tot tipus d'aliments elaborats amb fruita

Fruinària, el 1er Saló de la Cuina de la Fruita de Lleida, que se celebrarà del 16 al 18 de juny de 2006 al recinte Fira de Lleida, serà una excel·lent oportunitat per conèixer les nombroses possibilitats culinàries de la fruita de les comarques de Ponent. Aquesta proposta oferirà als visitants la possibilitat d’assistir, en directe, a conferències i demostracions de reputats professionals afins al sector, fer tastos de plats elaborats amb fruites, descobrir vins i comprar, in situ, fruita i derivats a la zona del mercat. Entre els productes que es podran trobar a Fruinària destaquen les diverses varietats d’elaboracions de pastisseria i gelateria amb fruita – coques, creps; sorbets, iogurts i gelats; torrons, melmelades i caramels artesans- , productes gurmet i plats precuinats; varietats de formatges i bolets; vins, begudes i licors... Productes innovadors i originals com escultures i decoracions amb fruita, envasats, maquinària que pela fruita... Fruinària se celebrarà al Pavelló número 4 de Fira de Lleida i ocuparà un espai d’uns 3.000 m2. S’obrirà el dijous 15 de juny amb un sopar d’inauguració. Del divendres 16 al diumenge 18 s'obrirà al públic general en horari de 12h a 22h els dos primers dies i de 12h a 21h el diumenge.