Presentació del llibre “La cuina dels bolets” al Mercat Municipal de Ronda-Fleming

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, és l’autor del pròleg del llibre

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la presentació del llibre “La cuina dels bolets”, escrit per Albert Cogul i Agustí Mangues”, en el marc dels actes de la Setmana dels Mercats Municipals, organitzada per l’Institut Municipal de Mercats i Consum (IMMC) i les Associacions de paradistes dels mercats municipals de Balàfia, Cap Pont i Ronda-Fleming. L’objectiu de la Setmana dels Mercats Municipals és la dinamització i promoció dels mercats municipals, donar a conèixer al ciutadà la qualitat dels seus productes i el tracte professional i de confiança que ofereixen els paradistes. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat la feina dels autors del llibre a l’hora de plasmar la bona qualitat tant dels productes dels mercats municipals com de la restauració a Lleida. En aquesta línia, el paer en cap ha afirmat que amb aquestes iniciatives “s’intenta promocionar els mercats municipals i fer-ne d’ells un espai d’activitat lúdica i social per als ciutadans”. Per la seva banda, Albert Cogul, autor del llibre “La cuina dels bolets”, ha declarat: “més que sentir-me autor d’un llibre em sento autor d’un acte de ciutat”. Durant tota la setmana els clients podran trobar ofertes a totes les parades dels mercats i, al fer la compra i omplir una butlleta, participaran al sorteig de 10 lots dels productes i 9 estances de cap de setmana per a dues persones (Andorra, Tossa de Mar, Cambrils, Salou, Bilbao). A més, per aquest setmana hi ha previst els següents actes: -Divendres 6 d’octubre, a les 20h, al mercat municipal de Balàfia: Cantada d’havaneres acompanyada de rom cremat i sorteig dels lots i viatges. -Dissabte 7 d’octubre, a les 11.30 h, al mercat municipal de Balàfia: Demostració de cuina en directe amb Albert Cogul, degustació dels plats i aperitius i sorteig dels lots i viatges.