1500 professionals visiten Tecnotast

Èxit de la primera edició del certamen, que serà biennal

L'alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fira, Àngel Ros, ha presidit l'acte de lliurament dels premis gastronòmics de la fira Tecnotast, celebrada del 27 al 29 de novembre. 1500 professionals de diferents àmbits de la restauració i l'hostaleria han participat en la primera Fira de Serveis i Equipaments per a l'Hostaleria i l'Alimentació, que esdevindrà biennal. Els premis de Tecnotast han guardonat el restaurant Can Boix de Peramola en l'apartat de Millor restaurant, Joan Burgués, del restaurant Cassia, ha rebut la distinció de Millor cuiner; en la modalitat de Millor Sumiller s’ha distingit a Xavier Ayala, d’Icària Selecció; i Josep Ramon Cases, de la pastisseria Sucre d’Alcarràs, ha aconseguit el premi al Millor pastisser. En el marc de la cloenda de la fira, L'Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, el Gremi de Forners, el Gremi de Pastissers i la Federació d'Hostaleria han signat una declaració d'intencions per fomentar la coca de recapte "com a producte típic de les comarques de Lleida". Precisament, els assistents a la fira van poder degustar la coca de recapte de Lleida elaborada especialment pel Gremi de Forners per a la cloenda del certamen.