Lleida promociona la seva gastronomia al Fòrum de Girona

Turisme de Lleida presenta les bases del segon Premi de la Cuina de la Fruita al sector

Del 17 al 21 de febrer la ciutat de Girona acull la cinquena edició del FÒRUM GASTRONÒMIC, després de quatre edicions a Vic, l’esdeveniment gastronòmic de l’estat espanyol i pioner a Europa, es trasllada a Girona. Turisme de Lleida disposarà d’un estand institucional on difondrà els atractius gastronòmics de la ciutat: la cuina de la fruita i la del caragol i les bases del segon premi de la cuina de la fruita entre els cuiners que participen al fòrum. El dia 21 de febrer Turisme de Lleida participarà al Congrès de Col.lectius de Cuina de Catalunya i a les 17.00h presentarà el 2º Premi de la Cuina de la Fruita als mitjans de premsa gastronomica i als col.lectius de cuina i cuiners presents al Forum. Durant el cap de setmana la fira es oberta al públic general, per la qual cosa s’aprofitarà per difondre al públic gironí a més a més de la gastronomia els atractius turístics de la ciutat com els seus monuments, les festes i els diversos events que es celebren a la capital del Segrià. L’objectiu d’aquest event es que durant el cap de setmana assisteixin els amants de la gastronomia i el vi, el gourmet a qui li agrada cuinar, el que va a bons restaurants, en definitiva , el que consumeix encara que sigui indirectament el producte que s’exposa al fòrum, i durant els tres dies de la setmana vinent 19, 20 i 21 de febrer el fòrum centrarà la seva programació en sessions magistrals de reconeguts cuiners, tastos i maridatges, conferencies i presentacions en exclusiva pel sector professional de la cuina i els vins. Per a més informació del FÒRUM: www.forumgastronomic.com