Turisme de Lleida presenta el II Premi de la Cuina de la Fruita al Fòrum Gastronòmic de Girona
L’ens turístic de l’Ajuntament de Lleida convoca la segona edició i internacionalitza el concurs que està dotat amb 21.000 euros
L’ens turístic de l’Ajuntament de Lleida convoca la segona edició i internacionalitza el concurs que està dotat amb 21.000 euros
Turisme de Lleida ha presentat avui, dia 21 de febrer de 2007 al Fòrum Gastronòmic de Girona, la convocatòria del II Premi Internacional de la Cuina de la Fruita de Lleida.
El concurs –organitzat per Turisme de Lleida (Ajuntament de Lleida) i emmarcat dins del programa fruinar (gaudir de la cuina de la fruita de Lleida) en el qual col·laboren Asofruit, Catalonia Qualitat, Consell Comarcal del Segrià, Federació d’Hostaleria de Lleida, Escola d’Hostaleria i Turisme i la Unió de Pagesos (entitats promotores) i patrocina la Generalitat de Catalunya– amplia l’àmbit de participació i s’internacionalitza amb l’objectiu de promoure i posicionar la cuina de la fruita en altres mercats.
DOTACIÓ ECONÒMICA La dotació econòmica, una de les més altes de l’Estat, és de 12.000 euros per al primer premi, 6.000 euros per al segon i 3.000 per al tercer classificat.
INSCRIPCIONS La convocatòria està oberta a tots aquells cuiners i cuineres professionals d'àmbit internacional, amb demostrada experiència i edat igual o major a 22 anys. Per participar cal contactar amb Turisme de Lleida (Montse Bosch: mobosch@paeria.es - Tel. 973700402 - Fax 973700416 - C/ Major 31 - 25007 Lleida - www.turismedelleida.cat)