Més de 500 racions de caragols i cassola de tros de Juneda
Forma part del programa Caragols&Territori impulsat per la FECOLL i l'IMAC amb l'objectiu d'atansar la gastronomia i la cultura popular de la ciutat i les poblacions properes
Forma part del programa Caragols&Territori impulsat per la FECOLL i l'IMAC amb l'objectiu d'atansar la gastronomia i la cultura popular de la ciutat i les poblacions properes
Més de 500 persones han participat en la degustació de caragols i de cassola de tros que ha tingut lloc aquest diumenge al Pavelló Municipal dels Camps Elisis. La degustació s'inclou en el programa "Caragols&Territori", impulsat conjuntament per la FECOLL i l'IMAC dins dels actes de Lleida Capital de la Cultura Catalana.
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat que aquest programa de degustacions és un exemple clar de com "la FECOLL genera vida cultural a la ciutat". De la mateixa manera, el tinent d'alcalde Xavier Sàez ha remarcat "el valor afegit d'unir gastronomia i cultura popular". Per la seva banda, el president de la FECOLL, Xavier Pérez, ha agraït "l'esforç i el suport de l'Ajuntament per tirar endavant un programa com aquest".
El projecte "Caragols&Territori" promou l'apropament entre la festa gastronòmica més significativa de Lleida, l'Aplec, i altres manifestacions gastronòmiques properes d'arreu del territori lleidatà. L'objectiu és fomentar el coneixement de la cultura popular. Les properes trobades gastronòmiques de "Caragols i Territori" tindran lloc el dia 1 d'abril, dedicades a la Noguera, una altra a principis de setembre i la darrera a mitjans d'octubre.