Un alumne de l'Escola d'Hostaleria, premiat al Primer Concurs Internacional d'Entrepans

Els forners de Lleida guanyen el Concurs de Coques Mediterrànies celebrat en el marc del saló INTERSICOP

Un alumne de 2n de l'Escola d'Hosteleria de Lleida, Xavier Miquel Castelar, ha guestat premiat en el Primer Concurs Internacional d'Entrepans, celebrat en el marc del Salón Internacional de Panadería, Confitería e Industrias Afines (INTERSICOP) que se celebra a Feria de Madrid (IFEMA) del 10 al 14 d'aquest mes. Xavier Miquel Castelar ha guanyat amb un entrepà batejat com"Entrepà Paella", elaborat amb ingredients propis de la paella. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que aquest diumenge ha recollit un guardó que la Federación de Indústrias para Confitería, Panadería y Afines (FICOP) ha lliurat a la Paeria en reconeixemnt pel suport a l'institut Tecnològic del Pa -ubicat a Gardenny-, ha felicitat el vencedor del concurs d'entrepans. D'altra banda, dos flequers lleidatans, Antoni Mas i Manel Serra, han guanyat el Concurs de Coques Mediterrànies amb una coca de recapte. En el marc de la mateixa fira INTERSICOP, el Gremi de Forners de les Terres de Lleida ha elaborat una coca de recapte de 25 metres de llargada que ha ofert en degustació.