Festival, un innovador llibre de cuina de Lleida
Alguns dels joves cuiners que apareixen en el volum també participen en la campanya de la Cuina de la Fruita
El tinent d'alcalde Xavier Sàez ha presidit la presentació del llibre de cuina Festival, un projecte de l'Institut Municipal d'Acció Cultural i de Turisme de Lleida. El volum parteix d'una idea de Ramon Rubinat de fer un llibre diferent, amb un tractament del text original, que per suposat inclou les receptes, però que la seva lectura un fet agradable i distret. Cal destacar la qualitat de les fotografies de l’Oriol Rosell.
L’edició es de 1.500 exemplars que es vendran al preu de 35 euros a Turisme de Lleida i a les llibreries de la ciutat, així com en algunes de Barcelona, Madrid i Saragossa.
El projecte complementa l'estratègia de promoció turística de Lleida en l’eix de Turisme Gastronòmic que s'està duent a terme des de Turisme de Lleida a través de la Cuina de la fruita. Alguns dels joves cuiners que participen en el llibre FESTIVAL formen part de l'esmentada campanya.
Turisme i l’IMAC ha fet un esforç per editar un llibre d’una alta qualitat, amb un format de tapa dura i llom rodó de 216 pàgines, impressió en quatricomia, 120 fotografies de cuina, 80 textos 10 fotografies dels cuiners. Festival vol donar a conèixer i difondre el treball d’un grup de joves restauradors (creatius i innovadors) de Lleida.