Presentació del llibre "La cuina de l'Horta, la cuina de casa"
Editat per Pagès editors i promogut per la regidoria de Serveis Personals i Salut Pública, recull 80 receptes de plats tradicionals de Lleida a partir de les receptes casolanes de les dones de les associacions de l'Horta de Lleida
Les faves de Lleida amb allioli, el conill a la cassola, els caragols a la gormanta, els panadons d'espinacs o les orelletes són alguns dels 80 plats que integren el llibre La cuina de l'Horta, la cuina de casa, que ha editat Pagès editor. La regidora Pilar Nadal i l'editor Lluís Pagès han presidit aquesta tarda la presentació del llibre al Saló de Sessions de la Paeria.
La cuina de l'horta, la cuina de casas'ha realitzat a partir de les receptes de cuina de les veïnes de l'horta. El llibre explica el mètode de preparació de 26 primers plats (cassola de tros, canelons d'espinacs, trinxat amb rosta...), 27 segons plats (pollastre de corral farcit, peus de porc amb caragols i mongetes...), un apartat amb especialitats de caragols i caragolines, un altre que inclou les coques salades i els panadons i,finalment, 20 receptes de dolços com el codonyat, els bunyols de vent o les torrades de Santa Teresa.