Una vintena de nois i noies d’entre 13 i 20 anys han après a elaborar diverses receptes culinàries amb productes de temporada i de proximitat

Cloenda de l’activitat “Cuina de postres i dolços” de la programació d’estiu de LleidaJove

Cloenda de l’activitat “Cuina de postres i dolços” de la programació d’estiu de LleidaJove

Una vintena de joves xefs han après a elaborar postres i dolços amb productes de proximitat en el marc de l’activitat “Cuina de postres i dolços”, dins la programació d’estiu de Lleida Jove.

El regidor de Joventut, Xavi Blanco, ha visitat els participants d’aquesta iniciativa, que s’ha celebrat durant aquest mes de juliol al Club Jove Magraners, ubicat al Centre Cívic del barri. Blanco ha destacat la gran acollida que ha tingut aquesta activitat de cuina entre els joves de Lleida, que han omplert totes les places disponibles.

En el decurs de l’activitat, que ha clos avui, nois i noies d’entre 13 i 20 anys han après a elaborar diverses receptes culinàries amb productes de temporada i de proximitat.

El taller s’inclou en la programació d’activitats d’estiu de LleidaJove, amb la finalitat d’oferir diversitat de temàtiques que responguin als interessos i motivacions de les persones joves i, alhora facilitar continguts que els hi ajudin en el seu dia a dia, en la seva emancipació i autonomia personal.