Aquesta iniciativa consisteix en una jornada de sensibilització adreçada per a tota la família que pretén sensibilitzar a la ciutadania de Lleida sobre l’alimentació i l’ús de pràctiques alimentàries responsables

Lleida acollirà una jornada d'alimentació sostenible

El Mercat del Pla acollirà aquesta iniciativa dissabte, 28 d'octubre, durant el matí amb diferents activitats

Lleida acollirà una jornada d'alimentació sostenible el proper dissabte, 28 d'octubre, al matí. El Mercat del Pla acollirà diferents activitats com contacontes, jocs, tallers i showcookings. 

Els membres de la Cooperativa RECOOP, acompanyats pel Director de General d’Empreses Alimentàries, Qualitat i Gastronomia de la Generalitat, Joan Gòdia; el segon tinent d’alcalde i regidor d’Acció i Innovació Social, Participació i Drets Civils han presentat aquesta jornada. 

Anna Maria Doladé i Oriol Berenguer, socis cofundadors de la recent creada Recoop, han explicat en què consistirà la primera jornada familiar per al foment de l’alimentació saludable i sostenible, amb activitats durant tot el matí, en el marc de les accions fomentades pel Pla Estratègic d’Alimentació de Catalunya impulsat pel Departament d’Acció Climàtica i Agenda Rural.

Aquesta iniciativa consisteix en una jornada de sensibilització adreçada per a tota la família que pretén sensibilitzar a la ciutadania de Lleida sobre l’alimentació i l’ús de pràctiques alimentàries responsables. Es tracta d’una matinal plena d’activitats com tallers d’esmorzars, jocs cooperatius, tallers d’aprofitament alimentari, cultura i alimentació, així com altres activitats lúdic festives.

Durant la jornada també hi haurà la xerrada de Miquel López, dietista i nutricionista especialitzat en la matèria.

A la presentació també van assistir la vicepresidenta 2a de la Diputació de Lleida, Sandra Castro; el cuiner, restaurador i biòleg, Gonzalo Ferreruela, i Laura Matís-Guiu, nutricionista i tècnica de projectes de salut de Recoop.