Lleida vol lluir el seu potencial en el marc de Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025
L'alcalde Larrosa ha afirmat que ja estan treballant perquè la ciutat tingui el seu paper en aquest esdeveniment i avui s'ha reunit amb el president de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició per compartir possibles sinergies
L'alcalde Larrosa ha afirmat que ja estan treballant perquè la ciutat tingui el seu paper en aquest esdeveniment i avui s'ha reunit amb el president de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició per compartir possibles sinergies
El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha assenyalat que la Paeria està treballant perquè Lleida posicioni el seu potencial gastronòmic i que tingui el seu espai dins el reconeixement que Catalunya ha obtingut com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025. L'alcalde s'ha reunit avui a Paeria amb el president de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, Carles Vilarrubí, i amb l'acadèmic a Lleida, Marc Cerón, per establir sinergies i participar en alguna de les seves activitats a finals d'any.
Lleida aposta pels productes de qualitat, de proximitat i de temporada, vinculats a la seva Horta i al territori. Segons l'alcalde, cal posar en valor la indústria agroalimentària lleidatana i el treball que fa el sector agrícola i ramader per aconseguir l'excel·lència.
Precisament, la gastronomia és també un dels atractius turístics de la ciutat que es vol activar per projectar la imatge i el potencial de Lleida arreu.
Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia l’any 2025. Es convertirà, d’aquesta manera, en la primera regió europea que rep aquesta distinció.