A. Com a obligació del contracte o clàusules especials d’execució

  1. ... productes agroalimentaris o un ... % dels productes alimentaris que formin part de la prestació seran frescos.
  2. El ... % de fruites, verdures i hortalisses que formin part de la prestació seran de temporada, de producció ecològica o de producció integrada.
  3. Disposar d’un pla de gestió eficient dels excedents alimentaris per tal d’evitar el malbaratament alimentari.
  4. L’empresa ha de preveure un pla de formació regular en l’aspecte de manipulació d’aliments i de primers auxilis del personal contractat per a la prestació del servei.
  5. L’empresa oferirà el servei de menjador en la modalitat de càtering línia calenta.
  6. L’empresa haurà d’aportar l’utillatge necessari, això és, plats, gots i coberts d’un sol ús, els quals seran ecològics.
  7. L’empresa ha de realitzar les mesures diàries del nivell de clor de l’aigua de cuinar i de beure i facilitar-la als responsables que l’Ajuntament designi a tal efecte. En cas que no s’arribi a les mesures correctes caldrà que faciliti aigua embotellada.
  8. Cal que l’empresa adquireixi productes alimentaris de proximitat a un màxim de 50km de distància de la ciutat de Lleida. Els responsables de l’Ajuntament podran demanar les corresponents certificacions quan així ho considerin.
  9. Caldrà definir el concepte de productes de proximitat o similars seguint l’esquema de l’article 2 del Decret 24/2013, de 8 de gener, sobre l’acreditació de la venda de proximitat de productes agroalimentaris.