La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

Acord entre el Balàfia Vòlei i el comerç del barri per crear sinèrgies conjuntes

Data de publicació: 3/12/2021

La 2a tinent d’alcalde i regidora del barri, Jordina Freixanet, acompanyada de la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació Ciutadana, Marta Gispert, han donat suport a aquesta iniciativa històrica ja que és la primera vegada que el comerç d’un barri patrocina un club de la ciutat

REGIDORIA DE CONSUM, COMERÇ, MERCATS I PARTICIPACIÓ

La 2a tinent d’alcalde i regidora de Balàfia, Jordina Freixanet, acompanyada de la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació Ciutadana, Marta Gispert, han assistit a la presentació del l’acord entre el Balàfia Vòlei i el comerç del barri amb l’objectiu de crear sinèrgies i teixir una xarxa de col·laboració mútua.

A la presentació també han assistit la presidenta del Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega; el vicepresident del club, Miquel Àngel Jaray, i el president de la Federació d’Associació de Veïns de Lleida i de l’Associació de Veïns de Balàfia, Toni Baró, així com una nombrosa representació dels comerciants del barri.

Freixanet ha posat de relleu “la importància de crear aquestes xarxes de col·laboració, tenint en compte que en aquest context de pandèmia, el comerç, i especialment el comerç de proximitat i de barri, ho ha passat força malament”. “Em sembla de gran rellevància que el Balàfia Vòlei hagi aconseguit teixir aquestes sinèrgies amb l’Associació de Comerciants de Balàfia i que sigui la primera vegada que el comerç d’un barri doni suport a l’esport i, en aquest cas, al voleibol”, ha subratllat la 2a tinent d’alcalde.

Per la seva banda, Gispert ha destacat que “és una bona notícia que avui assistim a aquest acord de col·laboració que beneficia l’esport, el comerç i, en definitiva, la ciutat”. “Es nota la bona sintonia que hi ha entre el Balàfia Vòlei i el comerç de Balàfia i això no es pot desaprofitar”, ha afegit la regidora.

Baró ha explicat que “sempre he cregut en el projecte del Balàfia Vòlei perquè ha estat capaç de connectar amb el barri, des de la vessant veïnal i ara des de la comercial. I també de crear consensos i acords sempre en benefici de l’esport i, sobretot, de l’esport femení”.

Finalment, la presidenta del club ha explicat que “sempre hem cregut que des del club podem ajudar a millorar la vida de la ciutat. Ho hem fet amb l’Associació de Veïns de Balàfia col·laborant en tot allò que ens han demanat, implicant-nos en les seves iniciatives i agraeixo que sempre ens hem sentit molt ben acollits des que vam crear el club al 2012. Treballar amb l’Associació de Comerciants de Balàfia ha estat molt fàcil perquè han confiat en el nostre projecte i els ajudarem en tot el que calgui”.

En total, són 12 els comerços que s’han unit per col·laborar amb el Balàfia Vòlei amb l’objectiu que se’n vagin sumant més: Buquet Hair Salón, Estètic Relax, Montse Forn de Pa, Perrucania, El Bon Forner, Cyclebox, Oliver Villas Fotògraf, EME’S Perruquers, Art Floral Lleida, Vinalium, Cafeteria Anna Pastisseria i Enebe Estètica.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.