La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

Lliurament de diplomes al Centre Especial de Treball

Data de publicació: 3/12/2021

Corresponen als cursos impartits dins del pla de formació de l’Ajuntament de Lleida

REGIDORIA D'OCUPACIÓ, RESPONSABILITAT SOCIAL I HORTA

El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Segui, David Melé, ha presidit aquest migdia el lliurament de diplomes a 33 treballadors de diversitat funcional del Centre Especial de Treball, que té les seves instal·lacions a la partida de Vallcalent.

Els diplomes lliurats corresponen als cursos que han d’habilitats socials (sentir, pensar i fer), que es va desenvolupar l’any 2018; Curs de cap de colla: maquinària aplicada a la jardineria, realitzat el 2019; Curs d’habilitats de comunicació en afeccions quotidianes, realitzat el 2020, i Curs de cap de colla: maquinària aplicada a la jardineria. Nivell 2, realitzat el 2021.

Tots aquests cursos han estat impartits, dins del pla de formació de l’Ajuntament de Lleida, per la secció sindical d’Unió General de Treballadors (UGT) de la Paeria i permeten als treballadors adquirir els coneixements per a la millora del seu lloc de treball i autonomia personal.

En l’acte de lliurament de diplomes també ha participat el secretari de Política Social i Ocupació de la UGT, Ramon Moreno. 


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.